• Fotó

 • Tárgyfotó

  A meglévő igényekhez messzemenően igazodva, igyekszünk minden felhasználási területhez megoldást biztosítani. Több kategóriában készítünk felvételeket, melyek jól használhatóak akár web áruházakhoz weboldalakhoz, vagy nyomtatott kiadványokhoz reklámokhoz, katalógusokhoz, céges bemutatkozásokhoz stb.

 • Dokumentum digitalizálás

  A dokumentumok digitalizálásának célja, hogy a rajtuk található információ, változtatás nélkül, digitális anyagként továbbra is rendelkezésre álljon, anélkül, hogy az eredeti anyag a használat során bármilyen sérülést szenvedjen.
  Vállaljuk dokumentumok hivatalos iratok, jegyzőkönyvek, szerződések oklevelek stb. digitalizálását, mellyel a céges dokumentáció kezelése és tárolása felhasználása átláthatóbbá, egyszerűbbé és lényegesen könnyebbé válik.

 • Kép digitalizálás

  A régi, még fotókémiai eljárással készült képek, negatívok és diák állapota az idő múlásával romlik, a színek megfakulnak, a kép karcos vagy sérült lesz. A rendkívül fejlett technológiával elvégezzük fényképeinek, diáinak digitalizálását, megmentve ezzel az utókornak. Elvégezzük rajta a szükséges képkorrekciókat, javításokat, szükség esetén, digitális retussal javítjuk a képek minőségét.